Select Page

VELUX zonwering

Gerenommeerde merken

Vrijblijvend advies

Eigen plaatsingsdienst

VELUX zonwering koopt u bij een officiële verdeler in België. VELUX is al sinds 1957 een begrip in België vanwege de hoogwaardige zonneweringen, gordijnen en vensters die het, van oorsprong Deense bedrijf, produceert. Een van die officiële verdelers van de VELUX zonwering is Decoratie VanRaes in Adegem. Wij kunnen u het volledige gamma van producten verkopen en hebben zeer veel ervaring met een zonwering van VELUX. Als u op zoek bent naar kwaliteit in de regio van Adegem en Brugge, dan bent u bij Decoratie VanRaes aan het goede adres. Wij heten u graag welkom in onze winkel.

VELUX zonwering voor binnen en voor buiten

Een VELUX zonnewering kan bij Decoratie VanRaes worden gekocht voor zowel binnen als buiten. Binnen moet u vooral denken aan rolgordijnen en lamellen met een hoge zonwerende werking. Deze zonweringen zijn verkrijgbaar in vele verschillende kleuren en thema’s waardoor een VELUX zonnewering ook in een kinderkamer niet zou misstaan. Wij verkopen echter ook de buitenzonweringen zoals rolluiken. Deze VELUX zonnewering heeft natuurlijk nog als voordeel dat er binnenshuis geen ruimteverlies optreedt.

Neem contact op of kom langs

Bij interesse in een VELUX zonnewering kunt u altijd langskomen in onze winkel in Adegem. Bij vragen of voor meer informatie kunt u ons ook bereiken door te bellen met telefoonnummer 050 71 46 26. Onze medewerkers staan u graag te woord.

Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht