Select Page

Gordijnpanelen

Gerenommeerde merken

Vrijblijvend advies

Eigen plaatsingsdienst

Het gebruik van gordijnpanelen is een originele en stijlvolle manier van raamdecoratie. Gordijnpanelen bestaan uit stroken stof die zijn bevestigd aan een rail, de panelen kunnen los van elkaar en langs elkaar heen en weer geschoven worden. Gordijnpanelen kunnen in verschillende breedtematen worden gemaakt en zijn meestal aan de onderkant verzwaard om de stof strak te trekken, waardoor het mooie en vernuftige design van de gordijnpanelen zichtbaar wordt. Bij Decoratie VanRaes, in Adegem, zijn wij specialist op het gebied van raamdecoraties en gordijnpanelen behoren dan ook zeker tot ons assortiment. Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden door te spreken.

Gordijnpanelen zijn ook nog eens lekker multifunctioneel

Bij Decoratie VanRaes kunt u gordijnpanelen kopen in verschillende kleuren. Zo zit er altijd een variant bij die bij uw interieur en persoonlijke voorkeur past. Gordijnpanelen van Decoratie Van Raes, in Adegem, hebben bovendien de volgende toepassingen. U kunt ze gebruiken als:

  • Zonwering;
  • Extra isolatie van uw ramen;
  • Als scheidingswand tussen twee kamers;
  • Als decoratief onderdeel van uw woning.

Wij voorzien u graag van de gordijnpanelen die bij uw woning passen. Wij hebben een ruime selectie en kunnen u adviseren over het formaat en de verschillende stoffen. Daarnaast hebben wij ook nog eens een eigen plaatsingsdienst. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 050 71 46 26.

Neem contact op


  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
  • Velden met een * zijn verplicht